QA Fundamentals - май 2021
Loading...
курс

QA Fundamentals - май 2021

кредити 12 кредита
QA Fundamentals - май 2021 Fundamentals
Запиши се

Умения, които ще придобиеш

  • Работа със спецификации на софтуерни изисквания
  • Ръчно тестване на софтуерни проекти
  • Тестване на уеб базирани системи
  • Базови познания в автоматизираното тестване
  • Работа със системи за проследяване на дефекти (issue trackers)
  • Техники за софтуерно тестване: black box, white box, regression

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за всички, които имат солидни познания в принципите на обектно-ориентираното програмиране (ООП), работа с класове и обекти, изграждaнето на йерархии от класове, както и умения за обработка на бази данни.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението е приключило, но имате възможност да се запишете за него, получавайки достъп до видеата и ресурсите към всяко едно занятие от програмата на курса. По този начин можете да усвоявате материала с удобни за вас темпо и време.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

200 лв.

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

QA Fundamentals - май 2021

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 14 дни след заплащане на таксата за курса.

QA Fundamentals - май 2021

Димо Митев

Преподавател

Димо Митев работи като QA архитект и има повече от 15 г. в областта на софтуерното тестване. През последните 10 г. той е част от екипа на Progress. Занимавал се е с всякакви видове тестване, като се фокусира основно върху създаването на ефективни процеси и тяхното последващо автоматизиране. Има 8 г. опит като лектор в различни университети, академии и трейнинг компании, както и е редактор на книги и автор на публикации в сферата на софтуерното тестване. Печели първа награда като лектор на италианския Software Testing форум.

QA Fundamentals - май 2021

QA Fundamentals - май 2021 Начало: 27 май 2021
QA Fundamentals - май 2021 7 седмици
QA Fundamentals - май 2021 12 кредита
QA Fundamentals - май 2021 Fundamentals
Запиши се
QA Fundamentals - май 2021

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*