Може ли малко инфо за JS и Jquery and Ajax
Не съм много на ясно , но от 2-3 лекции се очаква от нас да пишем код и да правим блогове ли не мога да разбера, не знам дали съм само аз , но ми бяга синтаксиса на JS и не знам как да си реша домашните, не знам от къде да взема инфо как да ги наваксам ? Като за начало исках да попитам как да разбера поне как да си дебъгвам , стартирам проектите за да мога да разбера къде греша и резултата от кода? Всъщност този JS изобщо ли не казва къде какви проблеми има с кода ? Пиша на WS EcmaScrypt 6. При стартиране на проекта ми излиза това съобщение и до там : "Process finished with exit code 0" нищо не знам къде ми е проблема и т.н. Това със "Кинви"-то изобщо не мога да го хвана от къде какво се случва и защо се случват нещата всичко ми изглежда много набързо претупано при обясненията ... Може ли някъде из форума да споделяме домашни къде какво как работи и защо (става въпрос за домашните за JS, Ajax, jQuery последните 3)???
когато стартирам проект излиза : "Process finished with exit code 0", а как да видя реално какъв е резултатът ? написах това което ми каза :
А от къде мога да черпя информация за JS за синтаксиса ?
https://developer.mozilla.org/en-US/
този код не работи някой може ли да го види защо , какво изпускам ?