Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
koksibg avatar koksibg 892 Точки

Пропуснал си някоя скоба или точка и запетая - синтактична грешка - провери си кода, или не си копирал нещо както трябва.

0
Plamen27 avatar Plamen27 599 Точки

След това съобщение, което обикновено е червено, трябва да има и друго сиво:

Примерно:

Compilation result:

Compiled file is missing. Compiler output: C:\Windows\TEMP\tmpA4B6.tmp(12,44): error CS0103: The name 'Console' does not exist in the current context
C:\Windows\TEMP\tmpA4B6.tmp(13,40): error CS0103: The name 'Console' does not exist in the current context

В прозореца трябва да има текст с обяснения и указания за грешката.

Най-често става защото си изпуснал някакви символи при копирането.

0
borislav9212 avatar borislav9212 744 Точки

Не си копирал целият код. За да neполучаваш пак такива грешки използвай: Ctrl + A -> Ctrl + C -> Ctril + V.

1
YavorSpassov+deleted! avatar YavorSpassov+deleted! 133 Точки

Заглавието на темата ти би трябвало да е по-описателно. "Programming Basics" дори не загатва за проблема ти.

0
impat1en7 avatar impat1en7 1 Точки

Здравейте ! 

От около 2 часа ми изписва "Compile time error" . Пробвах с различни кодове,дори които Judge ми е признавал 100/100. Какво става със системата ?

0
simeonjordanov8 avatar simeonjordanov8 1 Точки

аз също попаднах на такъв проблем. Кода си тръгва без проблем във VS, но в judge системата дава "A compile time error occurred.". https://prnt.sc/10geifp

0
Eleonorapaunova avatar Eleonorapaunova 0 Точки

Аз също имам такъв проблем. Пробвах с различен код(100% работещ), но съобщението остава.

0
krum_43 avatar krum_43 704 Точки

Здравейте юнаци,

След като при толкова много хора възниква един и същ проблем при рабоещ код(100/100) може би проблема е в самата система.

Лек и успешен ден !!!

0
09/03/2021 08:00:54
Martin_Monchev avatar Martin_Monchev 0 Точки

И при мен излизаше това съобщение. Като се вгледах в кода си видях че името на самия ми файл ( в началото на кода ) беше, незнам порада каква причина, в жълт фон. Преименувах го и тръгна в judge системата

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.