Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
koksibg avatar koksibg 892 Точки

Пропуснал си някоя скоба или точка и запетая - синтактична грешка - провери си кода, или не си копирал нещо както трябва.

0
Plamen27 avatar Plamen27 599 Точки

След това съобщение, което обикновено е червено, трябва да има и друго сиво:

Примерно:

Compilation result:

Compiled file is missing. Compiler output: C:\Windows\TEMP\tmpA4B6.tmp(12,44): error CS0103: The name 'Console' does not exist in the current context
C:\Windows\TEMP\tmpA4B6.tmp(13,40): error CS0103: The name 'Console' does not exist in the current context

В прозореца трябва да има текст с обяснения и указания за грешката.

Най-често става защото си изпуснал някакви символи при копирането.

0
borislav9212 avatar borislav9212 744 Точки

Не си копирал целият код. За да neполучаваш пак такива грешки използвай: Ctrl + A -> Ctrl + C -> Ctril + V.

1
YavorSpassov+deleted! avatar YavorSpassov+deleted! 133 Точки

Заглавието на темата ти би трябвало да е по-описателно. "Programming Basics" дори не загатва за проблема ти.

0
impat1en7 avatar impat1en7 1 Точки

Здравейте ! 

От около 2 часа ми изписва "Compile time error" . Пробвах с различни кодове,дори които Judge ми е признавал 100/100. Какво става със системата ?

0
simeonjordanov8 avatar simeonjordanov8 1 Точки

аз също попаднах на такъв проблем. Кода си тръгва без проблем във VS, но в judge системата дава "A compile time error occurred.". https://prnt.sc/10geifp

0
Eleonorapaunova avatar Eleonorapaunova 0 Точки

Аз също имам такъв проблем. Пробвах с различен код(100% работещ), но съобщението остава.

0
krum_43 avatar krum_43 627 Точки

Здравейте юнаци,

След като при толкова много хора възниква един и същ проблем при рабоещ код(100/100) може би проблема е в самата система.

Лек и успешен ден !!!

0
09/03/2021 08:00:54
Martin_Monchev avatar Martin_Monchev 0 Точки

И при мен излизаше това съобщение. Като се вгледах в кода си видях че името на самия ми файл ( в началото на кода ) беше, незнам порада каква причина, в жълт фон. Преименувах го и тръгна в judge системата

0