Loading...
djc_bg2015 avatar djc_bg2015 923 Точки
Best Answer

12
CvetanPetkov avatar CvetanPetkov 47 Точки

Само отрицателни неща - за хората, които са си съвестни!

2
Pilgrimage avatar Pilgrimage 515 Точки

Има си и плюсове и минуси - зависи коя страна на мотиката ще настъпи човек...
Единственият обективен недостатък е твърдото разделение на времето...
Но като цяло - просто по-различни начални условия на изпита.
Човек трябва да е гъвкав.

1
Maria_ls avatar Maria_ls 383 Точки

Общо взето единствения плюс, който открих е, че ако ти остане време за по-голяма почивка след като си решиш задачите поне можеш да се запознаеш с колеги, което по друг начин ако си онлайн няма как да стане, което си е полезно като се има предвид отборния проект, който ни очаква.

Иначе пак си има варианта да не ти стигне едната част времето, а да ти остане от другата. Или пък да подберат грешно задачите.

Макар че ако блокираш в един момент и изпита е само една част си още по-прецакан.

Като цяло има си и плюсове, и минуси smiley

1
24/10/2016 16:15:23
alabama415 avatar alabama415 101 Точки

На мен не ми хареса тази система..... защото втора задача тотално не знаех какво да правя .... 4 я реших за 70 точки, а на трета не ми стигна времето, а в къщи видях че е трябвало да добавя само един допълнителен иф. т.е. можеше да си разпределя много по-добре времето. 30 мин за първа после да реша 4 след това 3 и ако ми остане времето да решавам втора ....

2
martinski avatar martinski 66 Точки

И според мен не е добра идея този формат! Отнема ти се  свободата да започнеш от която  задача искаш.. .Допълнително ще доведе до спад на решаемоста на задачте. Ще се създава се напрежение от притискащото те време ,за няколко минути(недостиг на време) може даизгубиш пълните точки от дадена задача ако не ти стигне времето ..и обще взето само негативи ...Но докато не се изпита на гърба ни няма да разбреме как ще е:)

1
24/10/2016 16:41:02
enevlogiev avatar enevlogiev 1168 Точки

Според мен идейката кърти.

-3
YavorSpassov+deleted! avatar YavorSpassov+deleted! 133 Точки

Не виждам да има какъвто и да е ефект. Не ми пречи. Не ми помага. Едва ли и СофтУни ограничават преписването с нея.

1
heilin90 avatar heilin90 69 Точки

Изключително неприятно ми беше и да - създава по-голямо напрежение, и да - ограничава избора ни, и да - абсурдно е...

1
24/10/2016 19:51:40
vpetkoff88 avatar vpetkoff88 3 Точки

Абсолютно излишно напрежение, разсейване и липса на всякакъв баланс и възможност за избор! Не може за две супер лесни задачи да има три часа време, а за две много по-трудни - също три часа. Предпочитам още 10 квестора да ме следят да не преписвам, пред това да ми бъде прекъсвана мисълта и концентрацията по този начин.

2
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.