Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
cvetomirG avatar cvetomirG 132 Точки

Ваучер за хостинг в PHP Web модула спрямо ваучерите за хостинг в тех модула

Здравейте, някой може ли да обясни нещо. В тех модула Януари месец ( предполагам след това и другите получават ) получихме 3 месеца безплатен хостинг от суперхостинг ( под формата на ваучер ).

В PHP модула нямаме никакъв хостинг ваучер, а ще пишем 4 месеца само PHP, докато в тех модула има точно 2 лекции за PHP. Това някакво организационно недомисляние ли е, защото наистина не виждам смисъл. Лекторите постоянно ни говорят за "нашите спонсори" от суперхостинг, извинете но те може са спонсори на софтуни, а не на нас. Все пак заплащаме 390 лева,а пък суперхостинг не виждам как спонсорират каквото и да било в PHP курса.

Не може ли да се измисли нещо поне за втория модул, където ще работим със Symfony, не съм за 3 лева на месец, но въпроса е принципен, и ми се вижда no sense да имаме ваучер в тех модула, където PHP се учи от 4 месеца точно с 2 лекции, а пък в PHP WEB нямаме нищо, при положение, че суперхостинг само могат да спечелят от подобен хостинг ваучер, за пример аз от 3-те месеца си доплатих за 1 година след като изтече ваучера.

 

 

2
Въпроси за SoftUni 28/09/2017 15:48:15
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5296 Точки

Ще опитам да осигуря хостинг. До тогава разгледайте Heroku: безплатно, надеждно, ползва се от цял свят.

Наков

1
28/09/2017 16:09:47