Loading...
alexpopov9222 avatar alexpopov9222 0 Точки

Programming Basics with Java 2018 January

Здравейте! 
Не намерих подобни въпроси за това създавам нови.

Колко струва курса начално програмиране с джава през януари месец?
Ако се плаща, кога?
Всеки ли от кандидатите бива одобрен?

Благодаря!

Тагове:
0
Programming Basics
dvdty avatar dvdty 497 Точки

Онлайн - 330лв.

Присъствено - 390лв.

Плащането е активно в момента, до 4-ти януари, ако не се лъжа.

Обикновенно има места за всички, но могът да се изчерпат.

Едит: @inkarnasion - Моя грешка, мислех, че въпроса е за Java модул. Programing Basics е безплатен, да, като се плащат 50/100лв. (зависи колко рано платиш) за изпита.

2
05/12/2017 18:59:14
inkarnasion avatar inkarnasion 278 Точки

Момчето пита за Programing Basics, а той е безплатен, Fundamentals след това е тия париcheeky

1
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1009 Точки

Това не са ли цени за след Programming basics?

1
dvdty avatar dvdty 497 Точки

Моя грешка, редактирах пост-а.

0
inkarnasion avatar inkarnasion 278 Точки

Ами просто на главната страница трябваше да прочетеш ифото за курса и готово:

https://softuni.bg/trainings/1829/programming-basics-with-java-january-2018

Накрако, курса е безплатен, плаща се само изпита, ако го платиш по рано е 50лв иначе 100 лв.

Мисля че всички са одобрени дали присъствено, дали онлайн, вече дали ще изкараш изпита си зависи от теб :) Поздрави.

0
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1009 Точки

Ако говориш конкретно за курса Programming basics, той е безплатен! Плаща се евентуално изпита накрая, който не е задължителен. Колкото до таксата, ако платиш по-навреме (мисля че до третото занятие или нещо такова), тя е 50 лв, като след това става 100 лв. Мисля, че можеш да платиш след като започне курса, като крайният срок е не много преди изпита. Аз имам изпит на 17-ти, днес поучиш имейл с информация за изпита, от който разбрах, че ако не съм платил за изпит, все още мога да го направя. Успех :)

1
alexpopov9222 avatar alexpopov9222 0 Точки

Благодаря на всички за отговорите! Сега ми стана ясно! Успех на всички!

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.