Loading...
GeorgiPopov11 avatar GeorgiPopov11 2 Точки

Имам същия проблем...

0
angelst1 avatar angelst1 1 Точки

И аз имам същият проблем.

0
Hristo13 avatar Hristo13 227 Точки

Доста неприятно. Звучи гадно но се радвам че не съм единствения тъй като означава че проблема не е от моя страна.

0
ElenaSei avatar ElenaSei 11 Точки

И аз така!

0
m.mihaylov avatar m.mihaylov 3 Точки

И при мен излезе същото, дано само не тече времето, докато оправят проблема

1
elenait avatar elenait 0 Точки

И аз имам това съобщение

0
martin_raev avatar martin_raev 2 Точки

При мен: "Това състезание не е отворено за участие!"

0
TonajoQ avatar TonajoQ 1 Точки

И аз имам същият проблем.

0
SvetoslavaAngelova avatar SvetoslavaAngelova 2 Точки

Същата грешка от 10:17 часа.

0
martin_raev avatar martin_raev 2 Точки

Айде готово е!

0
bacco avatar bacco 0 Точки

"Айде готово е!" ,

Какво имаш в пресвит?

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.