Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
ocean_13 avatar ocean_13 2 Точки

Уроци по програмиране ?

Здравейте,

Знам че вече има такава тема във форума,но реших че тук ще ми обърнат по-бързо внимание. Този въпрос е обръщение към по-опитните студенти. Интересувам се дали някой от вас има интерес към преподаване на човек, който трудно усвоява бързо взетия материал (нивото ми е средно). Става въпрос за индивидуални уроци със заплащане, по-няколко часа седмично.

За контакти моля пишете ми на скайп: lantfenix :)

Надявам се да не съм нарушил някой от правилата във форума. Ако е така моля да ме извините. :)

Тагове:
2
Предложения и проблеми 12/09/2014 21:14:01
kiko144 avatar kiko144 SoftUni Team 795 Точки

Бих те посъветвал да се мъчиш яко сам от началото и товага вече ако не стане да опираш до този вариант. Можеш да работиш в залата, където вече почти постоянно има хора, които никога няма да ти откажат помощ. Ползвай също така форума и Google.

9
bsdemon avatar bsdemon 348 Точки

Имаше такова предложение от екипа на SoftUni ЦЪК.

0
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5294 Точки

Ако напредваш много по-бързо от скоростта на СофтУни, вземи си един акаунт в PluralSight и там има толкова уроци, че цял живот няма да ти стигне да ги минеш. Също ти препоръчвам да караш напред по темите, които предстоят и най-вече да решаваш много, много задачи. Ученете става с писане, не с гледане. Помощ винаги може да получиш във форума.

От идеята за частните уроци се отказахме, защото не можахме да срещнем достатъчно интерес от двете страни: ученици и обучители.

3