Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
radybt avatar radybt 9 Точки

Джъдж тестове на стари изпити?

Ако някой предостави кода на джъдж(тестовете) на примерен OOP Advanced изпит ще бъда благодарен. Смятам, че имаики представа за какво гледа джъдж можем да си спестим много време и нерви в търсене на тестове, които не минават както и проблеми при компилация. 

Тагове:
0
C# OOP Advanced
dydimitrov avatar dydimitrov 41 Точки

Като цяло въпроса е по-скоро да се ровим в проблема и да намерим решението сами.

2
prohause avatar prohause 356 Точки

Както каза колегата идята е да се развие крайното мислене. Трябва сами да стигнете до проблема. Ако се знаят есички тестове някой може да Hardcode-не отговорите 

0
radybt avatar radybt 9 Точки

Съгласен съм и разбирам идеята, обаче преди година, когато карах OOP Advanced (сега съм на повишителен) имаше много големи неяснотии, особено за хора явяващи се за първи път. Неща като проверки за Енъм не минаващи в нормален клас и още за които не мога да се сетя веднага(Тогавашното условие казваше, че има няколко стойности, тоест намекваше енъм, но алтернативно решение също беше валидно и не по-малко правилно обаче никаква идея къде бъркаш в момента.) Имаше и още такива неприятни проблеми с компилацията, където се губи огромна част от времето да се реши проблем, който е извън темата на курса, доколкото помня тогава удължиха времето с 30мин, което не може да не бъде споменато. Както казах това беше преди година, ще видим сега как ще е. 
 

0