Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
AnitaKL avatar AnitaKL 1 Точки

Проблем при инсталирането на Visual Studio

Здравейте, не знам дали темата е на правилното място,но когато пускам Visual Studio ми излиза опцията да я инсталирам. Това се слува при всяко пускане, отнема не повече от минута и по никакъв начин не пречи на използването на програмата .Не съм сигурна как мога да кача снимки в поста ми за това използвай един сайт, надявам се да не е проблем.

http://prikachi.com/images/17/9550017S.png

 

http://prikachi.com/images/21/9550021e.png

 

http://prikachi.com/images/23/9550023R.png

Тагове:
0
C# Fundamentals
VasilKotsev avatar VasilKotsev 802 Точки
Best Answer

Това, което стартираш, е инсталатора на Visual Studio. Често го ъпдейтват затова ти се струва, че "инсталира" нещо, а всъщност самия инсталатор се обновява. Използва се за модифициране/добавяне/премахване на workload-и, индивидуални компоненти и др. Просто не си стартирала правилния shortcut.

-1
AnitaKL avatar AnitaKL 1 Точки

Благодаря за съвета

0
krum_43 avatar krum_43 175 Точки

Какъв е проблема щом не пречи на програмата?

-1
AnitaKL avatar AnitaKL 1 Точки

На уроците които гледах нямаше такъв проблем при стартирането на програмата и просто се притеснявах това да не създаде някакъв проблем в бъдеще, но явно съм се притеснявала напразно.

0
deni.panov avatar deni.panov 14 Точки

Здравей,

доколкото виждам от снимките, ти стартираш Visual Studio Installer-a. Той ще ти трябва когато искаш да си ъпдейтнеш VS или да добавиш някой от допълнителните пакети. В случай че не искаш да направиш това, а просто да решиш някоя задача например, трябва да стартираш другото .exe. Ако си с Windows, отвори старт менюто, напиши "visual studio" и би трябвало да видиш както Installer-a, така .ехе-то което всъщност ти трябва.

Успех!

-1
21/04/2019 09:41:20
AnitaKL avatar AnitaKL 1 Точки

Много благодаря за съвета, определено ще пробвам този вариан.

0
meenatibiswal avatar meenatibiswal 1 Точки

If the Installer continues to fail, go to the next step.

  1. Close the Visual Studio Installer.
  2. Delete the Visual Studio Installer directory. Typically, the directory is C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio\Installer.
  3. Run the Visual Studio Installer bootstrapper. ...
  4. Try to install or update Visual Studio again.

get more update from visual studio training

Tableau training 

-1
TonyCvetanov avatar TonyCvetanov 0 Точки

Пробвай с ъпдейт или модифай. Инсталирай си сътветните фреймуърци,които мислиш да ползваш. В долен десен ъгъл ще ти покаже съответно какво място ще ти заеме програмата в хардиска. След което натисни Инстал и ще почакаш няколко минути да се инсталира 

0
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1274 Точки

защо по дяволите има и 2017 и 2019 инсталирани :Д. не мисля че можеш да направиш разликата между тях и защо стартираш иде-то  от лаунчъра ;д

-1
AnitaKL avatar AnitaKL 1 Точки

Първо бях с версията от 2017, след време ми даде ако искам да го обновя с новата версия от 2019, но смятах че просто ще се обнови и смени, но и версията от 2017 ми остана 

0