Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
xezzy avatar xezzy 27 Точки

Намаление в laptop.bg и въпрос относно приема.

Здравейте,

Бях дочул в една лекция на Наков, че имало някакво намаление за студенти на СофтУни за лаптопите на лаптоп.бг . Някой би ли споделил повечко информация (изисквания за намалението, колко е намалението и т.н.) ? Едит:(видях вече, че е само за Lenovo)

Вторият ми въпрос е дали може да се кандидатства в СофтУни с резултат от вече направен изпит за нулево ниво или за всеки прием трябва да се прави изпит отново? Тоест, ако аз сега си направя изпита на 24 април и резултатът е достатъчно висок, мога ли да предпочета да изчакам и да започна Ниво #1 Септември месец, или там когато започва следващото Ниво #1 :D ? Това го бях чел, че е възможно в условията в началото като кандидатствах, но не съм убеден какво точно прочетох, а и имам наблюдения, че са малко "outdated" тези условия, тъй като там пишеше, че е задължително CV и мотивационно писмо, за да кандидатсваш за нулево ниво, а явно не е. :D

0
Въпроси за SoftUni 25/02/2015 10:26:44
Jinjaar avatar Jinjaar 347 Точки

Здравей колега!
Ще те посъветвам да се свържеш с екипа на СофтУни относно вторият ти въпрос, но мисля че можеш да кандидатстваш с старата си оценка, просто трябва да се запишеш и за следващия подготвителен курс за когато искаш да ти е приема за Ниво 1.Но все пак попитай екипа.

Поздрави!

0
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравейте,

на имейла, който сте посочили в кандидатурата Ви, ще Ви изпратях код за остъпка (5%).

Относно втория Ви въпрос: може да се явите на приемен изпит и да не се записвате веднага за СофтУни (ако сте минали успешно изпита), а да се запишете със следващия випуск. Т.е. оценката Ви се признава и не е нужно да се явявате на изпита отново. Само трябва да ни пишете имейл (info@softuni.bg), за да Ви пратим линк към плащането на Ниво #1 и да си запишем за курсовете.

CV-то и мотивационното писмо не са задължителни при кандидатстването Ви в СофтУни. Ако имате желание може да ги пратите (трябва да бъдат на английски език).

2
xezzy avatar xezzy 27 Точки

Благодаря за изчерпателния отговор! :)

0