C++ Advanced - Judge Assignment 2
Здравейте Колеги,
Отново се сблъсках с трудности в решението на 2 от задачите от примерният тест. Доста неща се пробвах да попрочета от проблемите на други хора, но така и не успях да стигна до 100/100 от решнието на Copy Paste и Two Dimensional.
За Copy Paste, предполагам че проблемът ми е главно във функцията за копиране, пробвах да я напиша по няколко различни начина но все изкарвах максимално 40/100. Предполагам, че не запазвам някое празно място при създаването на substring, но след цял ден мъки реших да потърся помощ - това е кодът ми: Copy_Paste
За Two Dimensional дори не знам къде да гледам и какви са крайните случаи, които изпускам. Бях добавил доста голямо количество guard-ове за дали позициите са ми подадени в рамките на низа, но това не промени количеството точки - код: Two Dimensional
Благодаря много за помощта, много тъпо съм изпуснал да поп-на clipBoard-a...
Ще помисля малко повече над рекурсивно решение, за момента се справям при симетрични примери, но надявам се до края на деня да го измисля!
Привет,
Благодаря на колегата @glavchev за добрите насоки.
Задачата two dimensional не е от лесните така, че изисква малко главоблъскане :)