Сбъркана програма
Здравейте,
аз съм онлайн от онзи випуск, започнал в началото на годината, на когото в последствие му се промени програмата и като втори семестър сега вземаме Back-End. Както и предполагах, курсовете, които сега изучаваме стъпват на знания, които се предполага, че са придобити във Front-End, който за нас ще дойде последен!?!!!! Не само, че ни трябваше доста ООП за базите, ами сега установявам, че следващият курс по Web Services and Cloud стъпва на знания, придобити в курсове от Front-End! Изгледах първите лекции от изминалия курс(Web Serv. & Cloud) и нещата, за които става въпрос сега виждам са като цяло от курсовете по JS Apps, които нашият поток ще вземе в последствие. С две думи к'во става по дяволите?!?!? За DB Apps имаше два кьорави линка към ООП и още нещо, ама как се схваща ООП-то с една лекция?
Виж какви лекции има в курса по JS Apps: Rabota s HTTP, Ajax и Rest; Routing, Templating; и т.н.
Все неща, с които се обясняват концепциите от курса (Web Serv & Cloud).
По базите не ми казвай, че не ми трябваха неща от ООП и нещо от Advanced C#. Кое не можеш да разбереш?
Ajax и Templating не са част от бекенд частта и не би трябвало да са част и от уеб услугите.
Работа с HTTP и основните методи в HTTP се обясняват в курса по уеб услуги - обясняват се GET, POST, PUT, DELETE и PATCH, и как са пряко свързани с REST концепцията. Обяснява се рутиращата система на ASP.NET.
"Работа с HTTP и основните методи в HTTP се обясняват в курса по уеб услуги - обясняват се GET, POST, PUT, DELETE и PATCH..." Дано си прав. Просто от базите данни имам много лошо впечатление и може би реагирам вече предубедено. Помисли, дали не трябваха знания от ООП и Advanced c#?