Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Здравей Криси,
Мисля, че е нормално да си объркана и да ти е сложно - не се притеснявай и не се предавай. :) С моят випуск преминахме през C# Advanced, което определено много ми помага сега с курса по ООП.
В коя група си записана? Ако чувстваш, че имаш нужда от помощ, можем да се засечем в софтуни и да се опитам да ти обясня каквото те притеснява.
Не си единствената, Криси, аз се чувствам по-подобен начин, даже още по-зле. Съзнанието за обема от теоретични знания, който е нужно да усвоя и липсата на достатъчно време при мен достига почти до невъзможност да участвам нормално в учебния процес. Определено, схемата, която приложиха за първи път в нашия курс не е удачна за такива като мен.
Благодаря на Габи за окуражителните думи.
Няма от какво да се притеснявате. Нормално е първия курс след подготвителното ниво да е така. Интензивноста на лекциите е доста по-голяма и материала си е сложен особено ако човек няма предишен опит в пограмирането (като мен). Според мен просто е нужно малко време за адаптация. Аз започнах с AdvancedC# и чак сега в курса по ООП ми се изесняват много неща. В AdvancedC# имаше доста моменти, в който лекторите се чедеха как точно да ни обяснят даден материал без да сме учили ООП. Предметите от Fundamentals нивото няма как да се разделят напълно последователно, защато са доста свързани и се припокриват.
За да си отговорите на много от въпросите трябва да се навлезе повече в материала. Аз например още от подготвителното ниво се чудя какво е това static (чак сега разбрах ).
Ако имате нужда от помощ не се замисляите да питате във форума или да потърсите някой от екипа.