[BaaS - Homework] { Problem-4} - List Town by Country
Някой решил ли я е и ще ми каже ли как се прави заявката, защото се мъчa вече сумати време и не виждам как да навържа ?resolve= и ?query= ... ако въобще това е начина.
Някой решил ли я е и ще ми каже ли как се прави заявката, защото се мъчa вече сумати време и не виждам как да навържа ?resolve= и ?query= ... ако въобще това е начина.
Можеш да хвърлиш едно око на моето решение ТУК.
Незнам до каква степен е опримизирано, но работи.
Успех!
И при мен е така само че заради някаква причина не работи. Каква ти е връзката между двете таблици ? Така създавам ред в Town таблицата -->
При мен градовете се наливат едната колона, а държавите в другата.
По този начин в едната колона имам повтарящисе държави, които ги филтрирам в client-side, да не показва повтарящите се.
След което, за да ми покаже градовете пращам само една GET заявка с филтър по държава.
Както казах, не е съвсем оптимизирано, но работи.
Това беше първото нещо, което се сетих ;)
А колко таблици имаш ? Имаш отделна таблица за Държавите и отделна за Градовете нали ? Има ли някаква връзка между тях ?
При мен в таблицата на Градовете имам две колони с Имената на градовете и Държавата. Като в колоната на държавата имам редовете с всички пропъртитата от държавите в таблицата с Държавите. Като JOIN на две таблици в SQL.