Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
lubbo avatar lubbo 3 Точки

Задължително е спазването на посочените пътища?

В документа има определени пътища като #/ - за вход и регистрация, но на мен не ми харесва да са на един път и ги разделих в два отделни. Нужно ли е да спазваме стриктно дадените ни пътища?

Тагове:
1
JavaScript Applications
Filkolev avatar Filkolev 4485 Точки

Ти си потребител на сайт и за да го ползваш трябва да се логнеш. Ако нямаш регистрация трябва да се регистрираш. Как би ти било по-удобно?

Разгледай 10-20 сайта, в които може да се регистрираш. В повечето би трябвало да имаш едновременно опцията да се логнеш и регистрираш на едно и също място. Разделянето на двете би било логично само ако формата за регистрация е дълга или на части, при което на началната страница имаш форма за логин и линк към формата за регистрация, но когато за регистрация се попълват 5 полета това е излишно и досадно от гледна точка на потребителя. Обърни внимание на сайтове, които изискват малко информация за регистрация и ще се увериш, че най-често е точно така, както е описано в заданието.

Та, дали е грешно не мога да кажа, но със сигурност е излишно да се разделят на два рута - повече работа и за теб, и за евентуалния потребител.

0
15/04/2016 23:25:14
lubbo avatar lubbo 3 Точки

Благодаря за съвета, но въпроса ми беше по-скоро за това дали ще ми бъдат отнети точки за това, че не са на една страница.

1
r_petrov avatar r_petrov 14 Точки

Аз ще конкретизирам въпроса на колегата, и по-точно - задължително ли трябва след успешна регистрация/логване да пренасочваме към route '#/' или може да пренасочим например към route '#/dashboard'?

Иначе, направил съм на една страничка и двете форми за регистрация и логване с route '#/'.

2
Emilu avatar Emilu 52 Точки

Предавам ти това, което коментирах с Ивелин вчера по същия въпрос - ако не можеш да го направиш на един route, може да си го промениш, не е голям проблем.

2