Competition - Facebook Hacker Cup
Здравейте,
Току що попаднах на едно състезание, което вече е започнало (квалификациите за него) и доколкото виждам, представлява състезание за решаване на разни задачи подобни на тези, които ние решаваме по изпити (от ниво 1). В тази връзка, реших, че някои могат да проявят интерес към него и затова споделям линк към това състезание:
https://www.facebook.com/hackercup?fref=ts
Казва се Facebook Hacker Cup и за определено време, трябва да се решат дадени задачи като се използва програмен език по ваш избор, стига да има безплатен компилатор (В тази връзка, не съм сигурен дали може да се използва C# ).
Дори може да cheat-ваме малко като си помагаме взаимно и задаваме въпроси свързани със задачите. В тази връзка аз бих искал да попитам, ако някой е по-запознат, може ли да се използва C# за решаването на тези задачи, тъй като лично за мен, той ми е най-удобен. В краен случай ще използвам PHP ама не ми се ще много много.
Аз затуй не маркирах обходения маршрут, ползвах съвсем различни и объркани методи. В примерния тест всичко беше ОК, а в задължителния получих StackOverflow.