[Technical Issue] Homework BaaS и Parse
Здравейте колеги.
Ако може някой да ми обясни защо това не работи.
И защо когато махна Ифито и напиша във конзолата на chrome showCountries(),
ми излиза списъка с държавите и красивия css,както трябва.
Здравейте колеги.
Ако може някой да ми обясни защо това не работи.
И защо когато махна Ифито и напиша във конзолата на chrome showCountries(),
ми излиза списъка с държавите и красивия css,както трябва.
При всички случаи работи с данните получени от дадена заявка през success callback-а, защото заявките са асинхронни и може да се получи така, че да нямаш още данните, а да се опитваш да ги обработваш. Видях, че си сложил флаг false на async пропъртито на заявката вероятно за да избегнееш горния сценарий, но да знаеш, че свети предупреждение в конзолата, че не е препоръчително да се ползва :)
ПС. При мен проработи с ифиито, заредиха ми се страните и даже промених името на една от тях :) Но имаш още някаква грешка, защото която и страна да едитна се сменя името само на последната - явно objectId-то не е коректно...
Интересно.При мен само предупреждението в конзолата свети.Няма добавени елементи,няма други грешки,нищо.
Празна страница и това е.Иначе данните си ги взимам и обработвам без проблеми.В дебъгера на Chrome всичко е OK .
Даже си копнах линка от PasteBin и пак нищо.В Html фйла имам само 1 div с id='wrapper' и там jquery i app.js и тва е.Ще го направя със success callback-а :( .
Променя се само последната (и ще се трие само последната), защото колегата забравя за scope на променливите.
В цикъла във функцията showCountries():
var id = data.results[i].objectId;
Тази променлива скача най-отгоре в същата функция. Той дефинира по една функция на всеки бутон, обаче всичките те реферират точно тази променлива. Това означава, че след приключването на цикъла, всички click handler-и ще реферират към една и съща променлива, която ще пази последната зададена стойност.
В такива случаи може да направи следното:
var btnDelete = $('<button>').text('DELETE').click(function () {
var targetId = id;
});
Така ще се копира стойността на това id и ще се пази в closure.