Професионална програма
Loading...
EBojilova avatar EBojilova 330 Точки

[Exam] KPK C# 23 August 2015

Явно аз съм най-нетърпеливата винаги и пускам тема след всеки изпит. Решението, което съм приложила минава нулеви тестове, но не е проверено още в judge. 

Много ме затрудни този изпит- с рифлекшън нямам почти никакъв опит и от там ми дойде голямото замотаване и не успях да изчистя всички бъгове.

Първо във Views си бях сложила всички видове View в една папка и докато открия грешката голям зор видях. Изтрих част от съставянето на fullPath и стана.(до голяма степен е свързано с това, че не съм вникнала в условито).

Второ като спазвах правилото за пълно наименуване, бях преименувала всички методи в контролерите с доста описателни наименования какво правят. Да ама рифлекшъна не можеше да ги открие и там загубих ужасно много време(над час). Посе видях, че референциите са им 0 и е можело да се сетя, че се викат с рифлекшън, но късно.

Имам въпрос- гледам много хора са с 16 точки. Имахте ли опит с рифлекшън? Или аз съм пропуснала някъде това обучение или просто вие сте чели допълнително. Единствено в една от изпитните задачи по OOP го бях срещала(май беше ConsoleForum).

Не съм доволна от представянето си и ако имам време ще отида на поправката(дано да е скоро).

Bottleneck не мога да открия- дадох Course да имплементира IComparable. Предполагам ми гърми откъм време CoursesController.All.

Писах набързо някаква документация и единствените тестове които успях да генерирам са с Intellitest.

Ето го и решението ми. Добре дошли са коментарите на всеки, който има време да го погледне.

https://github.com/EBojilova/CSharpHQC/tree/master/Exam/230815/MySolution

Тагове:
4
C# OOP Advanced 23/08/2015 21:56:24
EBojilova avatar EBojilova 330 Точки

Подготвям се в момента за поправката. Реших да погледна юнит тестовете на авторското решение, тъй като те ми куцат по принцип. В авторското решение, обаче няма тестове. Може ли да качите и тестовете към него?

0
18/10/2015 10:25:24
malkstor avatar malkstor 348 Точки

Здрасти Елена :)

Тук са тестовете за този изпит, а тук са всички КПК курсове.

ПП. Сега като гледам коментара на Фил - да, съгласен съм. От друга страна и като вече имам идея как работи reflection-а, изпита не е сложен. Ще видим в сряда дали ще има

3
EBojilova avatar EBojilova 330 Точки

Здрасти, Асене,

Имах предвид Unit Tests.

:)

0
18/10/2015 21:33:43