Професионална програма
Loading...
VictoriaTsvetanova avatar VictoriaTsvetanova 20 Точки

Намиране на стаж/работа

Здравейте,

Знам, че вече има доста теми във форума за намиране на работа, но ми е трудно да намеря информацията, която ми трябва, затова реших да създам нова тема. Изпитвам затруднения в намирането на стажове/работа в ИТ сферата и не знам към кого да се обърна за съвети. Езиците, които владея са C#(Ниво: ООП), Java(Ниво: ООП) и Python(Ниво: ООП). Проекти съм правила само в СофтУни (и то отборни проекти). Собствени все още не съм правила, понеже не знам работодателите какво търсят (и как да е направен проекта), за да бъде извикан човек на интервю. Нямам нищо против и да науча нов програмен език ако е необходимо. Много искам да се развивам в ИТ, тъй като програмирането много ми харесва. А неща като unit testing, design patterns, тагове, алгоритми задължителни ли са за стаж/работа? И какво друго е необходимо, за интервю (проекти, ...)?

Тагове:
0
Работа 13/01/2017 17:53:11
GeorgiStalev avatar GeorgiStalev 24 Точки

Аз от този месец пускам CV та, макар че съм минал само Basic курса и сега ми почва Tech. И щом на теб не се обаждат, не знам дали на мен ще се обади някой хахахах :)

Относно Github качвай всичко което си написала, дори и най малкото, мое лично мнение. Макар че аз решавам сега задачи от ООП, но не съм ги качил в GitHub поради простата причина, че още не съм много сигурен в знанията си там...

И на мен не се обаждат, според мен е заради БГ манталитета. Искат хора с над 3 години опит или стажанти ама да знаят всичко и да имат пак опит ...

Напоследък гледам обявите в Германия за стаж, там в обявите изискванията са минимални и обявите са от 5 изречения, като пише да Имаш желание и да го учиш. Не като тукашните фермани да ги скролваш с мишката.

Мисля след като бъда сигурен в знанията си за ООП и ако не са ме взели тука да почна там да пускам.

0
VictoriaTsvetanova avatar VictoriaTsvetanova 20 Точки

Харесват ми съветите ти. И на мен ми е странно положението в момента с обявите. Всеки път като отворя jobs.bg, цели страници с обяви, където търсят хора с 1+ години опит, а стажантски позиции само от време на време. В кой немски сайт си търсиш обявите?

0
13/01/2017 19:08:46
GeorgiStalev avatar GeorgiStalev 24 Точки

В Google ще ти излезнат сайтове за работа.

0
vg_vasilev avatar vg_vasilev 1 Точки

GeorgiStalev, как се развиха нещата при вас ?

0