Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Когато променяш масив го запази някъде:
arr.Distinct();
не прави същото като
arr = arr.Distinct().ToArray();
Дали ще полсваш масив или лист няма кой знае каква разлика.
това е промененото решение, което е c масив и работи.
https://pastebin.com/GuZVksc7
Уф така го бях направил отначало.Но бях изтървал, след дистинкта.toArray() и ми ревеше и взех да го променям..мамка му можех да си спестя 2 часа вчера лутане..нали е array мислех че логично се запазва пак в array.. не да му казвам изрично....
Сега разбирам какво е станало.аз си го променям в рамките на цикъла но оригиналния остава и в началото на цикъла пак взима него...и то само заради .ToArray()... знаех си че е нещо малко.но пак прочетох и тествах доста други неща снощи
:D и аз си поиграх над 40 пъти със debugger-a за да разбера какво се случва , полезното е че практикувах доста :D
Хах да,и това го има както споминах по-горе copyto и array.resize и тн. Доста неща пробвах.иначе на 3 дебъг разбрах какво става..но неосъзнах че трябва само toArray да добавя. Но пони логиката ми е била правилна..сега поне знам винаги да тиствам с to... вида масив ако нещо се обърка в началото..