[Technical Issue] JavaScript Basics - Помощ при настройката на Sublime text 3 за javascript
Колеги здравейте,
Тъй като по време на курса по html/css ползвах sublime, сега реших да го ползвам и за javascript. Лошото обаче е, че готиния autocomplete в html/css го няма като пиша javascript. Рових се в интернет и намерих плугин-а за node.js и си пуснах конзолка в съблайма. Намерих също и 1, който се казва ternjs и уж го водят най-добрия за autocomplete, обаче нещо не мога да го подкарам. На страницата на плугина са си сложили демо и има доста приятни функции. Някой има ли идея как да се подкара този ternjs, щото другите варианти, които успях да намеря са далеч от този по качество.
До сега действам на Visual Studio, ама нещо тоя Sublime по ми допада.
Съжалявам, ако вече има зададен подобен въпрос.
Благодаря ти, колега!! Не знаех името на плъгина за създаване на няколко панела. Определено Origami е задължително да се инсталира. (;
Мерси, колега! Точно за за нещо подобно говоря. Става въпрос за този прозорец, в който ти излизат for-овете. След малко като се прибера от работа и ще си поиграя с плугините, които ти си сложил и ще видим, какво ще стане.
Прозореца мисля, че е от CodeIntel + JavaScript & NodeJS Snippets.
Code intel е плъгина който позволява да ползваш такива снипети. самите снипети ги теглиш като отделен плъгин. В този прозорец са 2 различни вида снипета . ( Двата варианта на JS Snippets ) Препоръчвам само единия - горе долу имат едни и същи функций, но мисля че този дето се води Node + JS има повече.
Колеги, не е нужен плъгин за "разделяне" на екрана! Вградено е в Sublime. Погледнете във View -> Groups и View -> Layout. Хубаво си разръчкайте Sublime-a, преди да качвате плъгини за вече съществуващи екстри. Понякога се получава адски кофти, защото някои от плъгините презаписват шорткъти на съществуващи функции или ползват само някои шорткъти, които вече се ползват от съществуващи функции и в един момент би могло да се получи объркване (доста неприятно).