MySQL - май 2021
Loading...
курс

MySQL - май 2021

Умения, които ще придобиеш

  • Управление на трансакции
  • Управление на релации в DB
  • Използване на ACID модела
  • Използване на процедури и функции
  • Фундаментални знания за бази данни
  • Създаване на базови Back-End архитектури

Теми

Виж всички теми

Курсът е подходящ за напълно начинаещи, както и за хора с опит в базите данни, които искат да се запознаят със спецификите на MySQL.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 18 май. Обучението стартира на 20 май 2021 г., а занятията ще се провеждат както следва:

Лекции - всеки вторник и петък от 18:30 часа;
Упражнения - всеки понеделник и четвъртък от 14:00 часа;

Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на практически задачи и ще бъде проведен на 20 юни, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 20 юни.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Certificate

Колко струва обучението в курса и какво включва?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на редовен изпит и издаване на сертификат и удостоверение.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение:
    • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател;
    • Доживотен достъп до учебните ресурсите от занятията на записания курс;
    • Достъп до затворена Facebook група с курсистите и помощ от ментор;
    • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията;

260 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 28 май).

MySQL - май 2021

Веселин Въчев

Преподавател

Веселин Въчев е full-stack web developer от 10 години, като в последните 6 е ръководител на екип от back-end програмисти в Netinfo. Занимавал се е с изграждане на архитектури, web servers set-up, изготвяне на CD / CI системи, back-end / front-end, SEO, UX.  Малка част от проектите, по които работи в момента: Sinoptik.bg, Gong.bg, Nova.bg, Dariknews.bg, Vesti.bg, Edna.bg, Gbg.bg, Pariteni.bg.
Използва както релационни, така и NoSQL бази данни, но винаги предпочита установени такива, които са доказали добри резултати в production среда, на големи натоварвания, с голям обем данни.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*