MySQL - май 2021
Loading...
курс

MySQL - май 2021

кредити 12 кредита
MySQL - май 2021 Fundamentals
Запиши се
MySQL - май 2021

Умения, които ще придобиеш

  • Управление на трансакции
  • Използване на ACID модела
  • Фундаментални знания за бази данни
  • Управление на релации в DB
  • Използване на процедури и функции
  • Създаване на базови Back-End архитектури

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за напълно начинаещи, както и за хора с опит в базите данни, които искат да се запознаят със спецификите на MySQL.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението е приключило, но имате възможност да се запишете за него, получавайки достъп до видеата и ресурсите към всяко едно занятие от програмата на курса. По този начин можете да усвоявате материала с удобни за вас темпо и време.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

180 лв.

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

MySQL - май 2021

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 14 дни след заплащане на таксата за курса.

MySQL - май 2021

Веселин Въчев

Преподавател

Веселин Въчев е full-stack web developer от 10 години, като в последните 6 е ръководител на екип от back-end програмисти в Netinfo. Занимавал се е с изграждане на архитектури, web servers set-up, изготвяне на CD / CI системи, back-end / front-end, SEO, UX.  Малка част от проектите, по които работи в момента: Sinoptik.bg, Gong.bg, Nova.bg, Dariknews.bg, Vesti.bg, Edna.bg, Gbg.bg, Pariteni.bg.
Използва както релационни, така и NoSQL бази данни, но винаги предпочита установени такива, които са доказали добри резултати в production среда, на големи натоварвания, с голям обем данни.
MySQL - май 2021

MySQL - май 2021

MySQL - май 2021 Начало: 20 май 2021
MySQL - май 2021 5 седмици
MySQL - май 2021 12 кредита
MySQL - май 2021 Fundamentals
Запиши се
MySQL - май 2021

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*