Loading...

"Редовно четене и много практика" е пътят към успешната кариера като програмист - интервю с Ангел Григоров

avatar Катерина Костадинова 2 минути
"Редовно четене и много практика" е пътят към успешната кариера като програмист - интервю с Ангел Григоров

Представяме ви Ангел Григоров - един от успешно реализиралите се курсисти на СофтУни. Днес ще научим повече за историята на неговото професионално развитие и ролята на СофтУни в него. Вижте вдъхновяващото интервю, което проведохме:

Здравей, разкажи ни малко повече за себе си :)

Здравейте, казвам се Ангел и работя като Junior Web Developer в CallFlow.

В същото време съм и студент в “Технически университет – София”, където съм в етап на дипломно проектиране за степен бакалавър със специалност “Телекомуникации”.

Защо реши да се насочиш към сферата на програмирането?

Винаги съм знаел, че искам да се занимавам с програмиране. Математиката никога не ми е била трудна и това ми помогна по-бързо да навляза в нещата.

Как научи за СофтУни и защо реши да започнеш обучение при нас?

За СофтУни научих през социалните мрежи преди около 4-5 години, когато тъкмо завършвах средното си образование и правех проучване къде мога да продължа своето развитие. Записах се в ТУ-София, но изчаках година и половина да премине студентската еуфория и през 2018г. реших да запиша курса “Programming Basics with PHP”.

Какви са впечатленията ти от цялостната ни програма/курсовете и нашите преподаватели?

Курсовете в СофтУни са практически насочени и в тях най-много ме впечатли, че материалът е подбран и показан по последните, така наречени “best practices”

Преподавателите са на много високо ниво и това, което най-много харесвам в тях е, че отделят време на всеки курсист индивидуално.

Какво се промени за теб, след обучението ти в СофтУни?

В СофтУни успях да подобря своите умения по програмиране и въпреки факта, че научих супер много неща, осъзнах колко малко знам и тепърва колко много имам да уча.

Какъв съвет би отправил към бъдещите програмисти?

Редовно четене и много практика.

Ако сте разбрали, че това наистина е вашата страст, започвайте възможно най-скоро. Ако все пак не сте сигурни, то можете просто да опитате.
---

Ако историята на Ангел ви е вдъхновила и сте готови да се потопите в сферата на програмирането - направете го, като се включите в цялостната програма по софтуерно инженерство! С практически-насочена методология на преподаване и знания, идващи от топ практици в областта, ще трупате ценни умения по възможно най-ефективния и приложим в реалната работна среда начин. Не се колебайте - очакваме ви, за да ви помогнем да започнете своето стремително пътешествие по пътя на успеха! :)