Профил
Loading...
+ Нов въпрос
Petya avatar Petya 2461 Точки

[Judge] Java Basics - Изпълнение на Java код в Judge системата

Здравейте!

Искаме да ви уведомим, че нашата Judge система вече може да приема и Java решения. Изисквания за вашите решения:
- във вашия код трябва да има САМО един публичен клас. Позволено е да имате повече от един клас, но трябва да имате само един, който е "public class"!
- единственият публичен клас трябва да има име, което започва с буква и може да съдържа следните символи: латински букви, цифри, "_" и "$".
- НЕ трябва да имате никакви пакети в решенията си, т.е. събмитвайте без "package TestPackage;"

Все още функционалността е в тестова фаза и при възникнали грешки, моля, пишете САМО в тази тема. :)

UPDATE: Вече не е задължително да кръщавате публичния си клас с името "Program".

Тагове:
13
Aleksiev avatar Aleksiev 133 Точки

На първата задача Simple Calculation максималното време е 0.25 сек. Качих код, който се изпълни за 0.118 сек и не мина проверката за време. Качих пак кода и се изпълни за 0.115 сек. и втория път мина.

0
vladislav.karamfilov avatar vladislav.karamfilov 1123 Точки

Функционалността е в тестови период. Ще се отстрани идните дни. ;)

0
DinkoK avatar DinkoK 11 Точки

На 3 задача с принтирането ми дава Time Limit.  Не знам дали в мен е грешката или в системата. По кратко от това което съм го направил не знам как ще стане. Освен да махна метода и да се прави по - дълго: http://pastebin.com/1nzVcKTu

0
vladislav.karamfilov avatar vladislav.karamfilov 1123 Точки
Увеличено е времето, тествай пак. ;)
0
DinkoK avatar DinkoK 11 Точки

Оправи се ! 100 точки!

0
bsdemon avatar bsdemon 348 Точки

Тест №7 (Верен отговор)

Използвано време: 0.141 s
Използвана памет: 0.92 MB
 

Тест №10 (Недостатъчно време)

Използвано време: 0.138 s
Използвана памет: 0.93 MB
 
Задача 2.
0
vladislav.karamfilov avatar vladislav.karamfilov 1123 Точки

Функционалността е в тестови период. Ще се отстрани идните дни. ;)

0
gudov avatar gudov 274 Точки

Качете и задачите от C#.

1
Teodor92 avatar Teodor92 576 Точки

Всички задачи от C# изпите могат да се решават и на Java :)

1
gudov avatar gudov 274 Точки

Вярно.

0
borislavml avatar borislavml 368 Точки
И при мен го има пробелам с run time error .Тестовете се изпълняват под 0.25 (0.098 примерно) и независимо колко пъти събмитвам решение error-a си остава!
0
slavi.koen avatar slavi.koen 38 Точки

Run-time  error , означава ,че има грешка при компилирането (Примерно, ако на int се пробва да присвои double). Забавяне е Time Limit. ;)

0
Masovski avatar Masovski 211 Точки

Всъщност Run-time error е грешка по време на изпълнение на програмата, която обаче се е компилирала правилно. Тоест случва се докато работи програмата. Compile Error е грешка по време на компилирането.

1
bsdemon avatar bsdemon 348 Точки

На всичките задачи лимита на време е около 0.130-0.140(предполагам). При което понякога дава грешка за лимит на време.

Другите проверки са ок.

Не съм пробвал само 5-та задача.

0
shorti avatar shorti 47 Точки

След качването на едно решение всяко следващо ми даваше 'Грешка при компилация' даже пробвах и решението което ми прие първият път.
ЛИНК КЪМ СНИМКАТА

Грешката: 

Compiled file is missing. Compiler output: c:\Windows\Temp\tmp936F.tmp(1,1): error CS0116: A namespace cannot directly contain members such as fields or methods
0
vladislav.karamfilov avatar vladislav.karamfilov 1123 Точки

Избрал си C# като език, на който е написано решението ти. wink

1
shorti avatar shorti 47 Точки

Извинявам се, трябва да гледам по внимателно

 

0
nikolay.dimov83 avatar nikolay.dimov83 142 Точки

Според мен продължава да има проблем с времевото ограничение - на BitFlipper пише, че ограничението е 0,1s, а при резултати 0,095 ми дава Time Limit error:

Тестове

код

 

 

0
felix_de_suza avatar felix_de_suza 100 Точки

При мен дава също TimeLimit, но на втората задача. Иначе ми изкарва верни резултати и всичките ми тестове минават.

0
AnastasiiaDocheva avatar AnastasiiaDocheva 0 Точки

Не мога да разбера какво е грешно и защо това ми дава само 40% на задача Cartesian Coordinate System.  http://pastebin.com/3Pe9kqbj

0
budnikov avatar budnikov 15 Точки

Благодаря и аз.

Но защо double? Да, наистина ми изара 100т., но има ли гокато условие? Или е грешка?
Защото ако трябва да се налучква - не знам :)

0
AnastasiiaDocheva avatar AnastasiiaDocheva 0 Точки
Извинявам се, но пак ми дава 40% и не мога да разбера защо. Задачата е Tribonacci. Ето и кода http://pastebin.com/nwFeGjwn Пробвах да променя типа данни на double, float, itput:int output:double.
0
idimitrov07 avatar idimitrov07 3 Точки

Става с BigInteger и ако if/else проверките са накрая на кода. 

 

http://pastebin.com/JyiiNJrX

1