[Teamwork] JavaScript Basics - SoftUni - The Exam Day (jump 'n' run Game)
Този уикенд ми се отвори свободно време и ми се прииска да си направя някаква JS игричка, тъкмо да загрея за отборния проект... И така запретнах ръкави и ето го резултатът - нарекох го "SoftUni - The Exam Day"
Класически Jump and run. Игричката си личи, че е недовършена, в ранна алфа версия е, има купища бъгове за оправяне, нооо... за жалост надали в скоро време ще ми остане време, за да я довършвам (отборен проект ни чака, пък и ей го изпита по JS чука на вратата другата седмица)...
Казах си - каквото изработя по играта тия два дена през уикенда, тва ще е... Споделям го с вас, надявам се да ви хареса и от време на време да ви разтоварва, докато пререшавате изпитните задачи по JS ;)
Пък и игричката като тематика си е доста подходяща точно като за преди изпит, в който ще трябва пак да се впуснем отново в преследдване на заветните 100/100 :D
Приятна игра
Човечето съм го взел от хедъра на фейсбук страницата на СофтУни... Някакъв сток имидж е явно (без спрайтове), така че си е така с вдигнати ръце и точно тези меки чупки в китките :D :D Не че не може да се прерисува, че даже и да се анимира, обаче нещата вече стават дълги и широки, а няма кой да се занимава... Записвам си го в "To do" листата и когато пак ми се отвори свободно време (това за момента се очертава да е около Коледа :D ), може да ъпдейтвам игричката...
За точките дали могат да се съберат 100/100, честно казано не съм тествал дали из нивото има точно 100 точки, но пък ето още едно намигане към реалните изпити в СофтУни - понякога ръгаш, събмитваш решения в Judge и той не дава повече от 70/100 :D (lol)
Събират си се, аз се излигавих ;д всичко е ок, супер е игричката :)