Отворена е регистрацията за SoftUni Conf - Боровец, 10-12 октомври 2014
Приятели, радостни сме да ви съобщим, че отворихме регистрацията за октомврийската СофтУни конференция:
SoftUni Conf - Боровец, 10-12 октомври
За да се запишете за участие, трябва да се присъедините към събитието като наблюдател и да заплатите таксата за участие, след което ще ви прехвърлим присъствено.
Цената остава "студентска", но вече плащаме ДДС и няма измъкване: 110 лв. за all inclusive за двата дни в двойна стая (две нощувки, две закуски, два обяда, две вечери, участие във всички сесии, кафе паузи).
Програмата с лекторите все още не е пълна, така че ще добавим още сесии и занимания.
След като платим трябва ли да ви пишем или преместването ще става автоматично, да не се окаже някой в повече а да е от първите платили! Платил съм вече, а си стоя наблюдател!
Щом има пакети за плащане, формите наблюдатели и присъствено не играят роля. Гледаме кои хора имат успешно плащане, а не кой къде е записан. Все пак в края на месеца ще запишем всички платили, за да си го имат в историята с посетени семинари. ;)
Здравейте,
Значи се разбираме така: на паркинга на Метро, Цариградско шосе. Аз съм с кола и мога да взема 3'ма, ако има желаещи да заповяда. Може да се разберем на място :)