Neural Networks/Невронни мрежи
Здравейте,
Не знам дали тук трябва да е поста,но въпросът ми е следния:
Имайки предвид , че съм взел курсовете Programming Fundamentals,Tech Module,OOP Basics(Увод в ООП),Увод в Алгоритмите(структури от данни,сортирания,търсения) и ги знам добре нещата, искам да науча основите на програмирането на невронните мрежи и знам, че има и не малко математика въвлечена с тях, та някакви насоки за какво да правя и откъде да започна-някакъв курс,конкретна книга, или ако е добре някой друг курс несвързан с невронни мрежи преди това да взема?
Много съм мотивиран да ги науча, но проблема е че като гледам видеа в нета или като чета книги по темата и много от нещата са необяснени, основно около математиката и тук-там за функционирането на матриците.
Ако някой може да ми препоръча книга,видеа,или курс където обясняват нещата като за маймуни(имайки предвид знанията ми до момента) ще бъда безкрайно благодарен.
Мерси много! Честно казано започнах да се съмнявам, че съществува място в нета където непросветените да намерят (или да знаят къде да търсят) огромна част от информацията, която им трябва.Определено ще отнеме време и много енергия, но доколкото зависи от мен ще уча.Благодарен съм и че книгите са от ниски нива към по-сериозни, както и че има такива обясняващи математиката.