Дали изобщо е за мен???
Хора,дайте моля някакво мнение според ваша опит и възгледи,защото вече съм почти на ръба...Няма как да има хора,които си вземат на макс. изпитите,а аз да изкарвам по 1/3 или 1/2 от точките.Това мисля,че не е нормално.Ако някой каже,че трябва още четене и практика ще му кажа ,че в момента правя само това,стоя по 8,10,12ч на компютъра и се мъча,чета и пиша.Решавам каквото мога,понеже ест. задачите със звездички са ми непосилни,както и някой от упражненията дори.Усвоих адски много неща,почнах не от нулата,а от минус,познавайки себе си и ,че никога не съм се докосвал до подобно нещо,дори нещо близо до програмирането.Проблем ми е по-скоро начина на мислене,условието,но не виждам толкова да се пречупва мисленето,в сравнение с преди 6,7 месеца,когато почнах Бейсикс и изобщо начинанието.Да,има голяма разлика,стават много по-бавно нещата при мен,но се отчайвам тотално.Не искам да бъда посредствен и просто да минавам едвам,едвам,далеко съм от тая мисъл,но мисля,че така ще се получи.Ще се радвам за някакви съвети или мотивация,че...