Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Благодаря колега, че си отделил време за да ми помогнеш.
Няма да се съглася само с няколко неща:
После махни това от тук в класа StartUp
if (firstLine == "Beast!")
{
//тука печаташе крайният резултат - махни го при теб
break;
}
И накрая след while() цикъла добави този foreach
foreach (var animal in animals)
{
Console.WriteLine(animal);
}
Това върши съвсем същата работа като моя код, с други думи дали ще спреш цикъла и ще напечаташ резултата ИЛИ ще напечаташ резултата и след това ще спреш цикъла е все едно!
За използването на .ToString() - Аз прецених че това е просто друг начин, а именно с изнасяне на отделен метод който печата, струва ми се по разбираемо и по четимо така, тъй или иначе не се дублира код а и не се спестява писане на излишен такъв
Оказва се че проблема всъщност е в това, че методът ProduceSound() е void, открих го благодарение на теб...Смятам че е по адкватно да има в базовия клас абстрактен метод(такъв без имплементация) за да може всеки да е задължен да си го имплементира (по подходящ начин), все пак никъде не е казано изрично че ProduceSound() трябва да връща резултат. А и когато даденото животно издава звук не се споменава да трябва да има резултат от това действие затова мисля че е по логично метода да е void...
Както и да е, благодаря за помощта и отделеното време!