Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Благодаря за помоща. Сега имам друг проблем.
Стигнах до момента където трябва да заредя html файловете addCat.html и addBreed.html и забих вече 2 часа. Опитвам се да ги заредя с помоща на cat.js handler-a, но каквото и да правя не работи. Импортнах го в handlers/index.js но пак не работи. Странното е че като копирах кода във handlers/home.js и проработи зарежда успешно addCat.html и addBreed.html
Да не би да трябва да зареждам всички views само от home.js handler-a и ако да защо ?
Къде греша ?
Направих нов branch в git.
https://github.com/xakepa/SoftUni/tree/catHandlerIssue/JS%20WEB/Node%20JS/Cat%20Shelter/handlers
В html страниците на addCat и addBread трябва да попълниш формата:
<form action="" method="" class="cat-form" enctype="multipart/form-data">
в action добавяш пътя, за който проверяваш в cat.js handler-a и същото за addBread.
В този случай формата мисля че няма значение, аз се опитвам да заредя addCat.html и addBreed.html с помоща на handler/cat.js
Все пак опитах и промених формата на:
но нямаше полза. Иначе добавя ли същата логика в другия handler с име home.js веднага addCat.html и addBreed.html зареждат без проблем. В последната ми промяна добавих свой метод за четене на файлове и ги изнесох в отделна функция handlers/readHtml за да не се повтарям постоянно, но това също не е от значение защото проблема е същият.
В картинката съм добавил само addCat.html и се зарежда успешно когато се изпълнява от home.js
Все още опитвам да зареждя тези views чрез cat.js но не се получава
ето така работи
Ето branch към проекта
https://github.com/xakepa/SoftUni/tree/NewApproach/JS%20WEB/Node%20JS/Cat%20Shelter