Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
rsmarinoff avatar rsmarinoff 49 Точки

Проблем със системата за оценяване/изтичане на информация

Знам, че има отделна тема, но правя нова, за да ми обърне някой малко внимание.

Последното домашно от лекция 3, което оцених, съдържаше, меко казано, странни неща. Даже го теглих още няколко пъти, за да се уверя, че не съм объркал нещо. Файловете ми изглеждаха много познати, докато накрая зацепих, че това са си моите собствени сорсове от моето си домашно за същата лекция. Даже си бяха със все коментари и т.н. frown

Поогледах да не би случайно да ми е дало да си оценявам собственото домашно, но имаше някои разлики в другите файлове. В моето имаше повечко боклуци, останали от създаването на пакети, а тук бяха позачистени, освен това, коментарът, който оставих не излиза като нов от моя акаунт, така че едва ли е това случаят. Все пак допускам, че може да има някакъв бъг и състемата да е омешала нещо, но чак пък да омеша съдържанието на архивирани файлове? Не знам, не мога да съм сигурен.

Другото ми предположение е, че някой се прави на хитрец и ми копира сорса по някакъв начин, което може и да е възможно, тъй като по спомен, системата дава право за оценяване преди да е изтекъл срокът за предаване. В който и да е случай, има сериозен проблем, ако трябва и ще го опиша в mail, няма проблем.

Домашното, което ми даде за оценяване, го дърпа с име "Homework-Compiling and Installing Packages-104144"


0
Linux Курсове 06/02/2016 20:51:46
valcho62 avatar valcho62 178 Точки

Малко си се филмирал ми се струва ;-) . Системата не може да омеша архивирани файлове. Освен това се пуска провррка на домашни след краен срок за предаване.

На тоя етап пука ли ти дали някой ти краде сорса ? Този човек би лъгал себе си -никой друг ;-)

0
rsmarinoff avatar rsmarinoff 49 Точки

Прав си, че имам тенденция да набивам филма, но ми стана странно. laugh Отделно, това според мен е проблем на самата система, че не е дуракоустойчива, остави че някой преписва, та затова и отделна тема. Карай, здраве да е.

1
dani_a1 avatar dani_a1 39 Точки

Гледам си качил домашните си в GitHub. Какво има да се чудиш? Някой просто се е направил на хитър и си е "написал" домашното по бързата процедура :)

2
07/02/2016 00:15:33
martin_n_marinov avatar martin_n_marinov 26 Точки

Ами, ето от къде са ти копирали сорса  :Д   -- https://github.com/SUBmarinoff/SoftuniLinux

Ако си го качил преди крайния срок в Гит, не е много трудно да ти го открадне някои. Приеми го за комплимент, според мен.

1
rsmarinoff avatar rsmarinoff 49 Точки

Хахахаха, не ми е трудно да се чувствам тъп в момента. :DDD Съвсем изключих, че съм ги качил.

1
martin_n_marinov avatar martin_n_marinov 26 Точки

:Д Ако искаш да не ти копират домашото, направи го private репо. Ако питаш мен обаче, това е най забавната част от проверяването на домашни. Когато ми се скучи да си "оценя домашното", винаги си пиша 6-ца :Д.

0
rsmarinoff avatar rsmarinoff 49 Точки

$7 на месец за 5 private репота...crying Aко някой ми даде $3.50, ще му дам 3 от петте, защото съм щедър. :D Който мисли да ми копва нещо от гита, може да се увери сам нагоре в темата колко съм прост и не може да ми се вярва. На ваш риск. laugh

1