Java - PHP Socket Communication
Здравейте,
Не съм сигурен дали ѝ е тук мястото на тази тема.... Та ето го въпроса ми.
Имам Java приложение, което следи дали има промени в дадена папка - дали е дабавен нов файл или нова папка, дали нещо е изтрито или променено, след това отваря сокет и праща съобщение към PHP и така показвам съобщението в браузъра. Изглежда обаче, че има някакъв проблем - приложението следи за проемни в дадена папка. Създавам нов файл в тази папка - на конзола се отпчатва съобщение и в същото време съобщението се пише в стрийма и когато рефрешна страницата, виждам съобщението. Създавам нов файл - рефрешвам и виждам съобщението. Проблема обаче идва, когато не рефрешна страницата и в същото време създам няколко файла. Тогава дори съобщението не се отпчетва на Java конзолата. Изглежда, че за да видя съобщението на конзолата все път трябва да рефрешвам браузъра. За момента това ми е проблема.
Чудя се дали не трябва да ползвам и AJAX... След като осъщества комуникацията между двете приложение, ще трябва да прихващам съобщеният а, да ги сложа в база данни, но това по - късно. За момента, комуникацията ми е проблема.
А ето го и кода ми:
Main
Reader:
Server:
PHP
Пуснах този въпрос и Stackoverflow, но ако може някой от тук също да погледне и да помогне ще е супер!
Поздрави,
Иван
Малко го бях позабравил това.... Сега ще го оправя.