Признаване на изпита
Мога ли да бъде освободен от този изпит на база съществуващи open source проекти на мое име, тъй като съм запознат с материала?
Мога ли да бъде освободен от този изпит на база съществуващи open source проекти на мое име, тъй като съм запознат с материала?
Здравей,
Единственият начин да получиш оценка за изпит е да изпълниш заданието на конкретния изпит. Не задължаваме никого да присъства на лекции, да изпраща домашни или да участва в отборни проекти, единственото условие е да направи изпитното задание, така както ние сме го дефинирали.
Ако някой курс е с индивидуален проект, то трябва да предоставиш проект по дефинираното задание. Ако някой твой open-source проект го покрива на 100%, то покажи него. До колкото си спомням обаче курсът по Web Fundamentals не е един от тези курсове и изпитът е за време и на място, по задание което разбираш в деня на изпита.
Поздрави,
Иван
Имам open source проекти, които покриват на повече от 100% материала, които се учи в този курс, но съдейки по отговора, това няма значение за вас.
Ами колега, твоето е като да си карал 10 години без книжка, но в един момент да ти трябва за започване на работа например.
Записваш се за курсове, ходиш на кормуване. Когато идва време за листовки и практически изпит казваш на изпитващите - абе, аз съм карал 10 години, мога да ви покажа снимки и клипчета за доказателство. Дори нямам актове и не съм участвал в ПТП. Та може ли да не се явявам, а направо да ми издадете книжка. Уменията, които притежавам като шофьор, покриват на повече от 100% материала , който се учи при вас.
Това в кръга на шегата.
Та ако искаш тапия, трябва да се явяваш на изпитите. А ако искаш само знания, можеш да гледаш лекциите онлайн (тук и в тубата), да решаваш задачките и домашните и да не ходиш на изпитите.
Не предоставям снимки и клипчета. Опитвам се да си спестя загуба на време по материал, по който вече съм минал.