LSA lectures in English?
I'm very qurious, would you like to continue the rest of the course in English ?
I mean that I can talk entirely in English.
I know that some of you may not like it, since we are in Bulgaria... but the subjects that we are discussing are very interesting and videos in English may be a good addition to the course.
This is just an idea. I will not switch, unless you(the students) are OK with that.
Не знам за теб... но моето подсъзнание така или иначе работи на English и воденето на по-голяма част от лекциите на Български на практика ми пречи доста.
Има много случаи в които с мъка се опитвам да преведа нещо на БГ :)
Ще пробвам да направя няколко лекции вкъщи... и ако са ОК... тогава ще го направя за постоянно.
Както вече писах занимавал съм се професионално с превод (но все пак не тероризирам клавиатурата като машиносписка де :) ), ако ви трябва F1 за превод ENG->BG просто го пуснете на e-mail-a ми. В крайна сметка Linux се поддържа от доброволни усилия, а и курса (с изключение на изпита) е безплатен и можем да видим с какво мога да окажа support. Само имай впредвид, че до 2-3 ти април наваксвам с усвояването на материала в LSA и може да не обработвам преводи с нормално темпо.
Honestly guys, it is high time you raise your level of English to the degree where you can at least listen to a lecture in English. In most countries in Europe Universities have programmes in English. In the Netheralands practically everybody speaks English fluently. This part of what makes a country a high value destination from the point of view of companies.
It really doesn't matter how many years you worked as a translator as long as you are not compfortable enough to speak English.