Грешка в Judge системата относно домашното Programing-Basics-Simple-Calculations oт 15.05.2016г.
Здравейте!
Първо искам да се извиня ако съм пуснал въпроса на неподходящо място.
Въпроса ми е следния на две от задачите в домашното (Greeting by Name и Concatenate Data) Judge системата винаги ми дава 0 точки относно резултата след проверката.
Бих искал да помоля да се погледнат проверките в системата за съответните задачи дали няма някоя грешка.
Благодаря!
Здравей, обясних точно къде е проблема, но те сметнаха че е от някакви интервали, не знам в случая за какви интервали говорят, Аз съм ги решавал тези задачи по 5 пъти най малко и като видях кода веднага отгрих разликите. тествах ги и в Judge за по сигурно и задачата Greeting by Name е вярна, може би колегата я е пействал на друга задача, и на мен ми се е случвало да объркам задачите и да се чудя какво става, защо дава грешка. А на задачата Concatenate Data, само добавяш една точка, без никакви интервали да слагаш и махаш и Judge ти дава 100/100.
Здравейте. Аз също проверих и съм съгласна колегата със borislav9212 пропуснал е точка в края на изречението на задачата Concatenate Data и отделно след Console.WriteLine трябва да е на нов ред "You are {0} {1}, a {2}-years old person from {3}.", firstName, lastName, age, town); също пропуск за трета къдрева скоба,имаш пропуск не трябва да има разстояние между
{
string firstName = Console.ReadLine();
както и между тази къдрева скоба не трябва разтояние
Console.WriteLine("You are {0} {1}, a {2}-years old person from {3}.", firstName, lastName, age, town);
}
}
}
и дадах примера ,а за задачата Greeting by Name ти излиза е вярна дава си 100/100 и при мен.
Ето примера на колегата SmileMaker
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;
class ConcatenateData
{
static void Main(string[] args)
{
string firstName = Console.ReadLine();
string lastName = Console.ReadLine();
int age = int.Parse(Console.ReadLine());
string town = Console.ReadLine();
Console.WriteLine("You are {0} {1}, a {2}-years old person from {3}.", firstName, lastName, age, town);
}
}
}
Ето моя пример:
sing System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;
namespace Concatenate_Data
{
class Program