Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Благодаря ти. Мен ми се искаше да разбера къде точно в моя код не работи, явно един от тестовете не се изпълнява правилно, защото дава 90 т.
не отчита последната 0 на число.
Да, сега виждам, ако въведеш примерно три 0-ли, ти изважда само два отговора ZERO. Само че май с този код не може да се поправи това, за жалост. Така че на практика всичко май е грешно.
ами аз си вземах последната цифра с модулно делене, печатах на конзолата и после я махах с / 10, и така докато използвам всички цифри на числото. Можеш да погледнеш логиката, много проста изглежда.