Инвестиции в криптовалути
Loading...
Семинар

Инвестиции в криптовалути

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Инвестиции в криптовалути", който ще се проведе нa 07 март 2018 г. (сряда) от 19:00 часа в зала Code Ground на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0). Лектор e Михаел Младенов.

За Семинара

Целта на семинара е да Ви помогне да разберете какво са криптовалути и защо инвеститори, банки и правителства от цял свят гледат на тях като на съвременна треска за злато. Ще си тръгнете с нужните знания, чрез които да постигнете максимална възвращаемост на инвестициите си, като в същото време свеждате риска до минимум. Ще разберете как да управлявате портфейла си, как да подсигурите активите си, както и с какви регулаторни рамки трябва да се съобразявате. Накратко – ще се запознаете с всички възможности и препятствия, които ще срещнете по пътя от нареждането на първия превод от банковата Ви сметка до изваждането на пари от системата… а и след това…

За Лектора

Михаел Младенов

Михаел Младенов се занимава с инвестиции в Blockchain проекти и търговия на криптовалути. Има над тринадесетгодишен опит като програмист, като от 2009 г. до 2017 г. ръководи дигитална агенция с клиенти в над десет държави. Възпитаник е на Rotterdam School of Management (Нидерландия) и Smith School of Business (Канада) – с магистратури по „Стратегическо управление“ и „Финанси и инвестиции“. Златен медалист е на Шестата международна олимпиада по роботика в Дижон, Южна Корея.
Михаел Младенов photo