Кибер сигурност – Превенция и защита
Loading...
Семинар

Кибер сигурност – Превенция и защита

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Кибер сигурност – Превенция и защита", който ще се проведе нa 18 април 2019 г. (четвъртък) от 19:00 часа в зала Open Source на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Красимир Коцев.

За Семинара

Програмата ще запознае присъстващите с мерките за изграждане на сигурна инфраструктура за оценка, наблюдение и превенция от кибер заплахи. По-конкретно темата ще засегне методи за оценка на кибер заплахите и риска от тях, системи за засичане и реагиране при атаки, изграждане на защита на ниво операционна система и мрежа, както и методи за криптиране на информацията, изграждане на сигурна връзка и автентикация, с цел съхранение и пренасяне на чувствителна информация.

За Лектора

Красимир Коцев

Красимир е основател на компанията за кибер сигурност SoCyber. След завършването на ТУЕС, трупа пофесионалния си опит в Hewlett-Packard, където се занимава с мрежова сигурност и системна администрация. През годините се сблъсква с различни решения за защита от кибер атаки, както и такива за многофакторна автентикация. Преди основаването на SoCyber се занимава с анализиране на сигурността на мрежи и приложения. През последните години се интересува задълбочено от тестването на сигурността на различни системи, тъй като отчита ръста на заплахите в Интернет пространството.
Красимир Коцев photo