Presentation Skills and Public Speaking
Loading...
Семинар

Presentation Skills and Public Speaking

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Presentation Skills and Public Speaking", който ще се проведе нa 24 август 2019 г. (събота) от 18:00 часа в зала Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Християн Стоилков.

За Семинара

Целта на семинара е да ви даде съвети и добри практики за това как да презентирате и комуникирате успешно. 
Комуникационните и презентационните умения са една от първите крачки за кариерното развитие на един професионалист. По време на семинара ще преминете през това от какво зависи успеха на една презентация, лекция или реч, как да се справите с притеснението, без да имате много опит пред публика, какво да правите в дните преди презентацията и какво да правите в деня на презентацията и по време на нея. Ще се покажат PowerPoint трикове за по-висока производителност и ефективност и ще се потопите в основните принципи в дизайна на слайдове.

За Лектора

Християн Стоилков

Християн е експерт по презентационни умения и ефективна комуникация. Помага на заети професионалисти да се подготвят за предстоящи важни презентации, конференции, тренинги и семинари. Организира обучения и уоркшопи за говорене пред публика. Има над 3 години опит като трейнър и е изнесъл над 1000 презентации в корпоративния свят. Говорил е в УНСС като гост лектор. Обучавал е екипи от А1, Теленор, Виваком, Технополис, Техномаркет, Техмарт и Sony. Работил е в презентационна агенция. Oбича да наблюдава хората и да търси отговори защо правят това, което правят. 
Християн Стоилков photo