Tech Stage: CSS Layout Secrets
Loading...
Семинар

Tech Stage: CSS Layout Secrets

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Tech Stage: CSS Layout Secrets", който ще се проведе нa 24 септември 2019 г. (вторник) от 19:00 часа в зала Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Христиан Гърнев.

За Семинара

Целта на семинара е да ви даде съвети и добри практики за изграждане на шаблони със CSS. Семинарът има за цел да ви запознае с някои от най-модерните методи за изграждане облика на една уеб страница. Ще се разгледат както добри, така и лоши практики при структурирането на основни компоненти. Ще разберете как правилното построяване на една страница я кара да се държи еднакво под различни браузъри, операционни системи и устройства и улеснява нейната поддръжка.

За Лектора

Христиан Гърнев

Христиан работи като Senior Front-End developer във Fourth Bulgaria. Завършва ТУ-София, специалност КСТ. Работи в IT сферата от 7 години. Основател и преподавател в частна софтуерна академия. Свободното си време обича да прекарва със семейството си, да пътува, да се разхожда. Негови хобита са риболовът и автомобилите.
Христиан Гърнев photo