Django 101
Loading...
Семинар

Django 101

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Django 101", който ще се проведе нa 12 септември 2019 г. (четвъртък) от 19:30 часа в зала Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Йордан Джамбазов.

За Семинара

От първоначалното си анонсиране през 2005 година, Django бързо набира популярност и днес е един от най-използваните фреймуърци за разработка на уеб платформи. Instagram, Eventbrite, Pinterest, Disqus и безброй много от най-посещаваните сайтове успешно обслужват потребителите си, базирайки се на Django (но не само). Семинарът ще бъде във формат на отворена дискусия. Лектора също така ще разкаже как правилно да дадете тласък на вашият Django проект, ще се покрият различни теми като модели, миграции, тестване, Django REST Framework, административният панел, дистрибутирано изпълнение на задачи, библиотеки, оптимизации и мониторинг. Ще бъдат споделени и доста съвети, които ще ви помогнат да не се застреляте в крака използвайки Django.

За Лектора

Йордан Джамбазов

Йордан е уеб разработчик с повече от 14 години опит в сферата. Понастоящем е технологичен ръководител на проекта “Open Source University” (блокчейн базирана платформа за проследяване на достижения) и софтуерен архитект в IO Era (софтуерна консултантска компания). Използва Django от 2007 година, като го е прилагал в повече от 40 системи.
Йордан Джамбазов photo