Tech Stage: API (r)Evolution with GraphQL
Loading...
Семинар

Tech Stage: API (r)Evolution with GraphQL

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Tech Stage: API (r)Evolution with GraphQL", който ще се проведе нa 19 декември 2019 г. (четвъртък) от 19:00 часа в зала Open Source на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор е Ивайло Христов.

За Семинара

По време на семинара ще се разкаже защо GraphQL толкова бързо набира популярност и защо софтуерни гиганти като Facebook, Github, AirBnb, Coursera го използват активно. Ще се разгледат различни имплементации на GraphQL - Apollo Turbocharged engine. Ще бъдат засегнати и различни операции в GraphQL с различни демонстрации.

За Лектора

Ивайло Христов

Ивайло е един от първите двама, които стартират българския офис на NewsUK. В момента се занимава с цялостното развитие на офиса и се грижи за един от back-end екипите там. NewsUK от компанията, която стои за най-големите медийни брандове в UK - The Times, The Sun, Wireless, talkSport и много други. Иво е code owner и контрибютър в един от основните продукти на компанията Times Public API, който е изяло реализиран с помощта на GraphQL. JavaScript му е страст и се опитва постояно да подобрява знанията си в тази насока.
Ивайло Христов photo