The successful projects have no deadline
Loading...
Семинар

The successful projects have no deadline

08.07.20 19:00 - 20:00 Online 1 Online 1 Иван Гойчев

Остават:

Запиши се
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "The successful projects have no deadline" нa 8 юли 2020 г. (сряда) от 19:00 часа с лектор Иван Гойчев.

За Семинара

Семинарът е насочен към мисленето в мащаб и как да се предпазите от капаните, в които ви притискат крайните срокове. Успешните проекти започват след първият релийз и след това идват лавината от клиенти, заявки за функционалност, фиксове, оптимизации и скалиране - все проблеми, за които трябва да сте готови. Семинарът ще покрие практически, технически и оперативни практики и решения насочени към дългосрочен успех.

За Лектора

Иван Гойчев

Иван има над 15 години мениджмънт опит в софтуерни startup-и развивайки ги от идея до щастливи клиенти. В последната му позиция, той работи в Amazon AWS и скалира своя екип и продукти, за предизвикателствата на глобалните операции на AWS. Преди това Иван е бил VP Technology в startup-а VAYANT, където развива продукта до нивото нужно за спечелване на клиенти като Lufthansa и SkyScanner, което довежда до успешно придобиване от PROS. Сега Иван е отново в България, като СТО на Cobuilder и ще работи за мисията да свърже строителната индустрия в общо дигитално бъдеще.
Иван Гойчев photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар