GUI Архитектури: история, настояще, Web
Loading...
Семинар

GUI Архитектури: история, настояще, Web

03.08.20 19:00 - 20:00 Online 6 Online 6 Милко Костурков
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "GUI Архитектури: история, настояще, Web" нa 3 август 2020 г. (понеделник) от 19:00 часа с лектор Милко Костурков.

За Семинара

GUI архитектурите са една от най-недоразбраните теми в програмирането. Грешни схващания, лоши наименования, различни интерпретации – нищо от това не помага на програмистите ясно да разберат, как, защо и какво е еволюирало в тази насока през годините. Лектора ще започне със самото начало на MVC през седемдесетте и ще премине през годините и условията, които са оформили днешните архитектури за GUI. Също така, ще обърне внимание на нещата, които са се объркали и как могат да се поправят.

За Лектора

Милко Костурков

Милко се занимава професионално с програмиране от повече от 14 години, но всъщност първите му опити в сферата датират от преди повече от 20. Работил е по-много и разнообразни проекти като ТВ продукции, SMS и гласови услуги, MMO игри, фрилансинг, SEO насочени проекти, помощни средства в здравеопазването и други. Запален по писането на чист и ясен код. При работата по проект, това което го вълнува най-много са дизайнът и архитектурата и дълбокото вникване в същината на проблема, който софтуерът разрешава. От нетехническата страна на нещата стартира своя компания преди малко повече от година и половина и организира Bulgaria PHP Conference 2019.
Милко Костурков photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар