Introduction to the world of Business Intelligence
Loading...
Семинар

Introduction to the world of Business Intelligence

19.11.20 19:00 - 20:00 Online 3 Online 3 Иван Донев

Остават:

Запиши се
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Introduction to the world of Business Intelligence" нa 19 ноември 2020 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Иван Донев.

За Семинара

Business Intelligence е област, която обхваща стратегиите и технологиите, които организациите използват, за да анализират данните си и предоставят бизнес информация на потребителите. Технологиите, които са част от областта на Business Intelligence, често включват исторически поглед над информацията, както и подходи за предвиждане на резултати. За да покрие изискванията на потребителите, системите за Business Intelligence обикновено са съставени от няколко слоя, различни технологии и покриват задачи от събиране на данните, до тяхната обработка, моделиране и презентиране. В тази сесия ще се запознаете с основите на изграждането на Business Intelligence решения, както и някои от услугите, които Microsoft Azure предоставя за имплементация им.

За Лектора

Иван Донев

Иван е сертифициран Microsoft MVP в областта на Data Platform технологиите и е с повече от 15 годишен опит в областта на SQL Server, Microsoft Business Intelligence услугите, както и облачни решения за обработка и визуализация на данни. В момента Иван изпълнява ролята на Архитект бази данни в World Bank Group, като в същото време е дългогодишен трейнър, презентатор на множество местни и международни конференции.
Иван Донев photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар