Creating a reasonable project boilerplate
Loading...
Семинар

Creating a reasonable project boilerplate

18.03.21 19:00 - 20:30 Online 1 Online 1 Станислав Петров

Остават:

Запиши се
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Creating a reasonable project boilerplate " нa 18 март 2021 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Станислав Петров.

За Семинара

Семинарът има за цел да представи важните аспекти при създаване на ново Git repo с нов софтуерен проект (codebase). Ще покаже кои са важните инструменти, които всеки developer трябва да разполага, за да положи стабилни основи за качествена разработка според световно признати стандарти. Семинарът описва важни стъпки, през които минава валидацията на кода. Ще се демонстрира имплементация на тези стъпки с Python-базиран REST backend.

За Лектора

Станислав Петров

Станислав е завършил Софтуерно инженерство във ФМИ, СУ. Работи професионално в ИТ индустрията от 13 години. Дълги години предимно е работил като Backend Software Engineer. В годините с придобиване на опит, се е наложило да станe polyglot developer (Java, C#, JavaScript, Python), както и Full-stack engineer. Последната година работи официално като Софтуерен Архитеткт. Интересува се много от качествен начин на работа, качествен код, добри практики, design patterns и създаване на прости, елегантни и работещи решения.
Станислав Петров photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар