Професионална програма
Loading...
Семинар

Q&A Session: Всичко, което трябва да знаете преди да кандидадствате за работа

26.05.21 00:00 - 19:00 Online 1 Online 1 Сабина Попова, Ивайло Кенов

Остават:

Запиши се
Включете се в първото издание на "Q&A Session: Всичко, което трябва да знаете преди да кандидадствате за работа", което ще се проведе на 26 май (сряда) от 19:00 ч. с водещ Сабина Попова и със специалното участие на Ивайло Кенов.

Събитието е безплатно, но е със задължителна регистрация.

За Семинара

Събитието е насочено към правилата за изготвяне на професионално CV и най-добрите съвети, идващи от опита на двамата участници. По време на семинара Сабина и Ивайло ще обсъдят особеностите, които засягат успешното ви представяне на интервю за работа. А вие ще имате възможност да зададете всички въпроси, които ви инетересуват, както и някои от вас, които изпратят предварително СВ-та*, ще бъдат коментирани по време на разговора.


Програма:

19:00 - 20:00: Разговор със специалното участие на Ивайло Кенов, в който ще се засегнат следните теми:
• Всичко, което трябва да знаете при изготвянето на CV (реални примери);
• Предварителна подготовка преди HR интервю;
• Предварителна подготовка за техническо интервю;
• Важни съвети, засягащи търсенето на бъдещ работодател;
• Упражнения и допълнителна самоподготовка за обогатяване на вашите умения.

20:00 - 20:30: Q&A session – Ще имате възможност да зададете въпросите, които ви вълнуват.


*Може да изпратите предварително СВ-то си на имейл: careers@softuni.bg.

За Лектора

Сабина Попова, Ивайло Кенов

Сабина е Кариерен консултант и помага на курсистите да се реализират, дава им ценни насоки за това как да изготвят СВ, как да се държат по време на интервю и ги мотивира, защото е важно да бъдат уверени в себе си.

Ивайло е дългогодишен технологичен трейнър и софтуерен разработчик със C# и JavaScript. В момента работи като CTO в Софтуерния университет и управлява студентските системи на инициативата. Състезател по математика с участия в редица национални олимпиади. Обича да задълбава в трудните и алгоритмичните части на програмирането. Участвал е в изработката и поддръжката на десетки интернет приложения в най-разнообразни сфери, откъдето е натрупал богатия си опит. Създал е от нулата open-source библиотеки за ASP.NET, които имат над 1000 звезди в GitHub и над 1 милион изтегляния по целия свят. Споменаван е няколко пъти в официалните Microsoft блогове и подкасти. Държи една от най-големите страници за програмиране в Instagram.Сабина Попова, Ивайло Кенов photo Сабина Попова, Ивайло Кенов photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар