Как да подредя програмата си за обучение по софтуерно инженерство в Software University?
Loading...
Семинар

Как да подредя програмата си за обучение по софтуерно инженерство в Software University?

Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Как да подредя програмата си за обучение по софтуерно инженерство в Software University?" нa 21 юни 2021 г. (понеделник) от 19:00 часа с лектор Ангел Георгиев.

За Семинара

В този семинар Ангел Георгиев ще представи в детайли цялостната програма по софтуерно инженерство в Software University. Ще разкаже за различните професии, които всеки студент може да избере и какви са общите и различните неща във всяка една от тях. Ще говори за учебните модули, тяхната взаимовръзка и какво е добре да имаме предвид, когато избираме следващия си модул в обучението.

За Лектора

Ангел Георгиев

Ангел има вече 15 г. опит като технически обучител и продуктов презентатор. Провеждал е обучения в Европа, САЩ и Близкия Изток. През последните 6 г. е част от образованието по Софтуерно инженерство у нас. В момента е учител по ИТ и Дизайн в ЧСУ Увекинд. Той е един от основателите на Знам.бе. Ангел е един от хората, които изграждат СофтУни през годините, а от април 2021 г. е образователен директор на професионалните направления в Software University, SoftUni Digital, SoftUni Creative. Тук отговаря за стратегическото развитие на учебните програми и свързаността им с бизнеса под формата на конкретни професии.
Ангел Георгиев photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар