Представяне на Обучение за учители по Информатика
Loading...
Семинар

Представяне на Обучение за учители по Информатика

05.08.21 19:00 - 21:00 Online 2 Online 2 Ангел Георгиев

Остават:

Запиши се
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Представяне на Обучение за учители по Информатика" нa 5 август 2021 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Ангел Георгиев.

За Семинара

В този семинар лекторът на курса - Ангел Георгиев ще представи учебната програма и материалите към обучението за учители, което ще се проведе от 1 до 4  септември. Ще разберете повече за метода на преподаване в СофтУни и инструментите, които използваме за да изграждаме успешни обучения по програмиране и разработка на софтуер. Ще можете да зададете всички ваши въпроси.

За Лектора

Ангел Георгиев

Ангел има вече 15 г. опит като технически обучител и продуктов презентатор. Провеждал е обучения в Европа, САЩ и Близкия Изток. През последните 6 г. е част от образованието по Софтуерно инженерство у нас. Последните 3 години е и учител по Информатика, ИТ и Дизайн. Той е един от основателите на Знам.бе. Ангел е един от хората, които изграждат СофтУни през годините, а от април 2021 е образователен директор на професионалните направления Software University, SoftUni Digital, SoftUni Creative, където отговаря за стратегическото развитие на учебните програми и свързаността им с бизнеса под формата на конкретни професии.
Ангел Георгиев photo